Jag piffade upp mitt hem

Hej på er och välkomna in till bloggen och till ett inlägg som jag hoppas att ni ska tycka om. Jag är en kvinna i Sölvesborg som älskar heminredning! Jag har hittat ett företag som erbjuder riktigt bra produkter och tjänster inom heminredning. På grund av att jag tycker att det som erbjuds är så bra, vill jag nu berätta för er om det, bästa läsare. Företaget som jag pratar om heter Lilla Anto´s Home och för er som inte hört talas om denna butik förut, så kan jag avslöja att det här är en butik dit du som heminredningsintresserad kan gå till om du känner att du behöver piffa upp ditt hem med fina och prisvärda produkter som inte alla andra har, eller om du vill få professionella råd angående allt som kan röra inredningen i ditt hem! Butiken vänder sig till oss i Bromölla, Kristianstad och Sölvesborg eller runt omkring. Det är alltid lika roligt att komma hem efter ett besök på Lilla Anto´s Home och få ställa fram de nya sakerna som jag har köpt.  

   

Jag är imponerad över allt fint som finns i butiken och som dessutom är av bra kvalitet. Det finns något för alla stilar och hem och med ett utbud som ofta förnyas. Det är roligt att handla här och få en personlig och proffsig service där man kan få olika inredningstips. Prisvärt det är också! Min sambo tycker att jag ändrar om för mycket här hemma. Vi har alla olika intressen och nu råkar detta med inredning vara ”min grej”. Min sambo vet hur mycket det betyder för mig att få inreda, möblera om och att göra det fint här hemma. Har du samma intressen som jag så tror jag att du skulle tycka det var roligt att besöka denna butik!